След време почва да се изчанчва капака от слънцето . Има писано как някой колеги са го лекували .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Благодаря за информацията, значи да не ме притеснява капака.. Странно защо не намерих информация уж търсих с търсачката, не е като от вчера да съм по форyмите, но в форума на алфа чета от скоро, попринцип съм колега от ланчиа форума.
Е дано скоро се присъединия и към вашия форум с някоя каляска147 1,6 105к.с. 2002г.
Comment
-
Откъде мога да си поръчам дясно странично огледало, само стъклото, с подгрев ?
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеОткъде мога да си поръчам дясно странично огледало, само стъклото, с подгрев ?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Все ми е тая, предполагам по-бързо ще си намеря ново.
Ама не го намирам на първо търсене.
Comment
-
Виж сега,ако не бързаш,в петък се прибирам вкъщи.Имам счупено огледало,но стъклото е здраво,с подгрев,работи.Само трябва да го изровя и е твое156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Благодаря много за предложението, но ми трябва за 147, според ЕПЕР са различни с 156.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеВиж сега,ако не бързаш,в петък се прибирам вкъщи.Имам счупено огледало,но стъклото е здраво,с подгрев,работи.Само трябва да го изровя и е твое
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеКолега аз съм заинтересован за стъклото за 156 ако решиш съм насреша пи6и за какво става на въпрос!156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеАми става на въпрос,че мога да помогна....а на колегата не му върши работа,така че ако имаш нужда ще ти го дам на теб.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеБлагодаря ти предварително ще свърши работа кажи кога да ти дам адрес! и Каква е цената?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеНяма цена,колега....просто ме подсети в понеделни/вторник...да го изнамеря,.....може и по тел.0889336547-Иво
Comment
Comment